Prefert ervaringen

Andere vrouwen en wij blijven natuurlijk benieuwd naar de bevindingen van mensen die Prefert gebruiken. Onderstaand tref je Prefert ervaringen van andere aan.

Als je jouw Prefert ervaringen wilt delen met andere vrouwen die zwanger willen worden kun je hieronder je verhaal schrijven. Dit is geheel anoniem.

LET OP wil je wel een antwoord op je e-mail krijgen stuur je reactie of vraag dan in via de contactpagina. Deze reactiepagina is geheel anoniem, dus het e-mailadres van de verzender is niet bekend bij ons.

  Je naam (niet verplicht):

  Onderwerp:

  Je ervaring:

  Geef Prefert een cijfer:  Reacties Prefert-gebruikers


  Ervaringen-prefertEindelijk na 2,5 jaar resultaat

  Ik ben zwanger geraakt tijdens de ronde met Prefert. Wat op zich al een wonder was, want we hebben het 2,5 jaar geprobeerd zonder resultaat. We hebben onderzoeken gehad bij de gyn en alles was goed, dus waarom het niet lukte was/is een raadsel.
  Dus toen maar een keer Prefert besteld en gebruikt samen met ovulatie testen (ovulatie testen gebruikten we al vaker). 3 keer Prefert gebruikt: 1 dag voor positieve ovu test, op de avond van positieve test en de volgende ochtend. Ingebracht met applicator.

  Ik heb trouwens wel de 3ml ingebracht er word wel eens gezegd dat dat teveel zou zijn en dat je beter minder kan inbrengen. Maar ik heb maar het zekere voor het onzekere genomen en de maximale hoeveelheid gebruikt. Glibberig was het wel maar ja ik was een beetje wanhopig en gelukkig was het gelijk raak Wat een geluk! Ons kleine mannetje is geboren op XX-XX- 2015.

  Anoniem verzonden aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert2Ik raad dit product echt aan

  Het heeft bij ons twee jaar geduurd voor ik zwanger was. De derde ronde met Prefert was het raak. Helaas eindigde dit in een miskraam.

  De eerste ronde daarna met Prefert was ik weer zwanger. In 1 keer zwanger dus! Dit had ik niet verwacht omdat het bij de eerste zwangerschap gewoon 2 jaar heeft geduurd. Ik raad dit product echt aan.

  Ik wil niet zeggen dat het voor iedereen zo goed werkt, maar wel toevallig dat ik zo snel zwanger ben geraakt na het gebruik van Prefert.

  Anoniem verzonden aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert3Meteen zwanger

  Na drie jaar en zes IUI-pogingen zonder resultaat kwamen wij bij Prefert. En wat denk je… meteen zwanger! Inmiddels is onze dochter 10 maanden oud en ze is ons grootste cadeau.

  Verzonden door I.S. aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert4Na onderzoeken kwam ik bij Prefert

  5 jaar lang probeerden wij zwanger te worden. Zonder succes. Tot een nichtje van mij Prefert aanraadde. Op dat moment liep ik voor vruchtbaarheidsonderzoeken in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Eenmaal een poging gedaan met Prefert bleek ik binnen een maand toch zwanger te zijn. Ik zweer bij dit glijmiddel.

  Verzonden door S.G. aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert5Heeft iemand ervaring met Prefert?

  Heeft iemand ervaring met Prefert? Ik las dat het voor vaginale droogheid is en dat het zorgt dat de zaadjes beter doorzwemmen. Omdat je tijdens je vruchtbare dagen het meeste kans hebt om zwanger te worden, maar op den duur lukt het niet goed meer om vochtig te worden. Vandaar mijn vraag of misschien meer mensen hier ervaring mee hebben?

  Reactie van S:
  Ik had ook last van droogheid en heb deze ronde, de derde ronde, voor het eerst Prefert gebruikt. Ik weet echt net dat ik zwanger ben. Het was pas de derde ronde dus ik kan niet met zekerheid zeggen of het geholpen heeft. Het geeft in ieder geval wel veel vrijplezier. Dat is ook weer beter voor de vruchtbaarheid.

  Reactie van M:
  Ja, top! Wij gebruikten ook glijmiddel voordat we zwanger wilden worden, maar daar waren we al mee gestopt omdat die dus niet echt vruchtbaarheidsvriendelijk is. Met Prefert in de eerste ronde gelijk zwanger. Heb de applicator gebruikt, maar wel een stuk minder dan aangegeven anders wrodt het echt een bende.

  Had enthousiast twee van die tubes besteld, was goedkoper en ik dacht het wel nodig te hebben. Ik kon gelukkig 1 verpakking terugsturen.

  Reactie op internet


  Ervaringen-prefert6Ronde 7 was het raak

  Het is echt bizar, maar we waren al zes ronden aan het proberen zwanger te worden. In ronde 7 Prefert besteld en gebruikt. En ja hoor, zwanger. Geen idee of mijn zuurgraad dus echt hopeloos is, maar Prefert heeft bij ons echt geholpen. Wel even opletten met de hoeveelheid want het is snel teveel en dat voelt dan niet fijn.

  Anoniem verzonden aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert7Nieuwsgierig naar Prefert

  Na al die positieve verhalen over Prefert toch wel heel erg nieuwsgierig geworden of het ook bij ons zou kunnen helpen. Je bent natuurlijk nogal sceptisch met het lezen van verhalen op internet. Na 5 rondes toch maar Prefert bestel. Zonder ovulatietesten tijdens de vruchtbare dagen gebruikt en sinds vandaag weet ik dat ik zwanger ben. Of het daaraan gelegen heef? Wie zal het zeggen. Weet alleen dat ik het toch aan zou raden om te proberen.

  Anoniem verzonden aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert8Ons tweede wondertje

  Na ruim twee jaar proberen is het eindelijk zover. We zijn zwanger van de tweede. In december is er endometriose weggehaald door middel van een laparoscopie. In februari een baarmoederfoto gemaakt en alles zag er weer goed uit.

  Afgelopen maand voor het eerst Prefert gebruikt en beiden Gravitamon pillen geslikt. Ik weet dus niet precies wat er voor heeft gezorgd dat ik eindelijk zwanger ben geworden, maar Prefert is erg prettig in gebruik.

  Verzonden door G. aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert9Het proberen waard

  Beste meiden,

  Wij waren ruim anderhalf jaar bezig om zwanger te worden. Alles was bij beiden goed getest. Dan ga je je toch wel afvragen waarom het zo lang kan duren. We hebben nu ruim 3 maanden Prefert gebruikt en ja hoor; zwanger. We zijn dolgelukkig. Ik wilde eigenlijk al terug gaan naar de gyneacoloog, gelukkig hoeft dit nu niet meer. Wij hebben een goed gevoel bij Prefert. Echt het proberen waard.

  Verzonden door Innie aan info@memidis.nl


  Ervaringen-prefert10Verdriet en kinderwens

  Ik was de afgelopen maanden erg verdrietig. Ik heb namelijk een kinderwens, maar ronde na ronde kwam de teleurstelling telkens harder aan. Vorige maand was ik een beetje aan het surfen en las ik veel positieve verhalen over Etos pilen en Prefert. Ik dacht; achja, niet geschoten is altijd mis. Ben een hele maand die enorme pillen gaan slikken en Prefert had ik alleen op mijn vruchtbare dagen gebruikt.

  Kort daarna kreeg ik zeer gevoelige borsten, maar verder geen symptomen. Ik dacht, laat ik maar een testje wagen. Helaas was deze negatief. Vannacht voelde ik me op een of andere manier heel anders, dus toch nog maar een test gedaan en ja hoor. Ik kon het gewoon niet geloven, ik zag een heel licht positieve test. Ik ben zo blij en hoop dat het goed blijft zitten.

  Reactie van C.
  Wat goed! Het is je zeer gegund. Ik heb geen moeite met nat worden tijdens de sex, dus ik vroeg me af of Prefert dan een toevoeging voor mij is? Doet het meer dan alleen zaadvriendelijk zijn?

  Antwoord van E.
  Prefert maakt het vaginaslijm in de goede pH waarde om zaad niet te doden. Sommige vrouwen kunnen te ‘zuur’ zijn zeg maar, waardoor het zaad te vroeg sterft.

  Reactie op internet